Dyretelepati - priserDu kan vælge mellem to former for telepati - de er lige effektive!

Hjemme hos dig


Jeg kommer hen til dig og dit dyr, hvad enten det er i dit hjem eller stalden. Live telepati er særligt anvendeligt, hvis du føler dig mere tryg ved, at jeg står ved siden af dig. Du kan også stille uddybende spørgsmål undervejs og på den måde være med i samtalen..

Pris

  • Under 50 km fra min bopæl: 1150kr.
  • 50 til 100 km fra min bopæl: 1450kr.
  • Over 100 km fra min bopæl. 1750kr.
  • Rabat ved samling af 3 dyr eller derover: 10%

Telepati via zoom


Denne form for telepati fungerer ved, at vi er sammen online - så du og jeg kan se hinanden og tale sammen. Jeg laver telepati ud fra et billede du har sendt mig af dit dyr. Fordelen er, at du kan stille uddybende spøgsmål undervejs og på den måde være med i samtalen. 

Pris

950 kr.


OBS: er du fra NO/SE, er der tillæg på 50 dkk pga. bankgebyr

Hvilken telepatiform er rigtig for dig?


Der er flere måder at lave telepati på. Jeg arbejder med at telepatere via et billede eller ved at være ude hos dyret. Min erfaring er, at billedtelepati og live telepati er lige effektivt.

De fleste, der ønsker en telepati med deres dyr, har en eller anden form for udfordring eller problemstilling, som de gerne vil høre dyrets mening om.

Personligt kan jeg bedst lide at lave en telepati, hvor du er til stede, enten via zoom eller live,så derfor tilbyder jeg ikke telepati på skrift.


Når du også er tilstede er der nemlig mulighed for, at jeg kan få både din og dyrets mening om en given situation, fx konfliktadfærd, træning, foder, rutiner i hverdagen med mere, sådan at jeg kan være en hjælp til at finde en løsning der virker for jer begge.Sådan foregår en telepati


Når jeg laver en telepati er det et energi-arbejde. Jeg stiller ind på dyrets energi og laver en slags rum, hvor jeg taler med dyret. Kommunikationen/samtalen sker via ordveksling på tankeform, billeder og følelser, som dyret viser mig. Nogle gange mærker jeg det også på egen krop.


Du behøver ikke "tro" på noget alternativt, for at bestille en tid til telepati med dit dyr.

Jeg er selv meget jordnær, men også spirituel.

For mig er det ligeså naturligt at arbejde med evidensbaseret videnskab i forhold til fodring af heste, som det er at lave en telepati med et dyr.


Selve telepatisessionen varer cirka en time.

Under samtalen vil jeg komme ind på dyrets personlighed, jeres relation, hvordan dyret har det, samt naturligvis de spørgsmål du gerne vil have svar på.


Jeg stiller ikke nogle diagnoser - det er dyrlægens job.


Uanset hvilken form for telepati du gerne vil bestille, så har du helt sikkert nogle spørgsmål til dit dyr, som du gerne vil have svar på. Jeg vil bede dig lave en liste med spørgsmål i en prioriteret rækkefølge. Afhængig af situationen er der plads til cirka 3-10 spørgsmål, da det er vigtigt for mig at komme til bunds med svaret på det.